15 Mart 2010 Pazartesi

Doktor dinlen dedi, ben taç yaptım, ruhum dinlendi :)

Eh bu grip aklımı başımdan aldı. Yataklara düştüm a dostlar :) Ama hiç bende durup dinlenecek öz var mı??? Bakın neler yaptım yerimden kımıldamadan. Keçelerimi, silikon tabancamı, iğne ipliğimi ve makasımı alıp doğruldum yattığım yerden ve bu taçları yaptım. Hem oyalandım vakit geçti, hem de tam benlik oldular ne yalan söyleyim bayıldım kendi yaptığım şeylere (Böylede megalomanım işte). Daha aklımda bir ton taç fikri vardı da çok şükür gece oldu yatmak zorunda kaldım. Yoksa elimdeki bütün boş taçları donatırdım alimallah :)
 
 İlk eserimiz neredeyse 1 ay önce alıp yüzüne bakmadığım zebra desenli keçe üzerine nar çiçeği gül :) Ne kısa bir ad oldu yarabbim. Neyse ben en çok bunu sevdim.

 
 İkinci eserimizde tüllü dallı güllü tacımız. Bayılırım böyle tüllü tokalara falan. Bunu biraz daha az sevdim ilkine oranla :)


Ve bu da üçüncü daha az beğendiğim :) şıngır şıngır ötüyor kafamda o yüzden sevdim biraz :)

Bir de bu küçük kurdeleciklerden küpeleri yaptım :) En sevdiğim. Çok güzel duruyorlar kulakta :)
İşte böyle sevgili okuyucu. Eli dursa başka yerleri oynayan insanlar var ya. Heh işte bana iyi bak. :) O insanlara en güzel örnek benim :) Kocaman kocaman sevgiler...Veee bol tasarımlı günler dilerim...





2 yorum:

  1. maşallah ne güzel olmuşlar
    ellerine sağlık
    geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. Sağol Özdencim teşekkür ederim. Sen nasıl oldun geçti mi senin grip? Salgın var galiba herkes grip olmuş :(

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails