15 Mart 2010 Pazartesi

Bili Cin Etek #1 :)

Geçen yıl düzenlediğim yağlara haçlı seferini 20 küsür kilo kaybı ile kazandığımdan bu zamana bir köşede küçük bir tepe halini alan eski kıyafetlerim için bir iyilik düşünmesem olmazdı. Ex sevgili marifetiyle oluşan etek kolaksiyonum ziyan olmasın diye elden geçirmeye başladım. İlk parça bu en eski ve ilk kot eteğimdi. Sanıyorum 2005den.

Ne utanç verici bir tablo yaklaşık 95 kiloyum :) Hep uyuttunuz masallarla. Ay şişkoluk sana çok yakışıo die :) Yahu nesi yakışıyor şu hale bir bakın a dostlar. Herneyse konumuza dönersek, bu en sevdiğim uuuupuzun kot eteği biraz kısaltıp, çokça daralttım, etekucuna artan parçalarla fırfır yapmaya çalıştım ama o bambaşka bişi oldu, ardından irili ufaklı birkaç yo-yo ve voila :)


Tabi bir de üstümde görmeniz lazım. Pek bi şirin oldu :P Haftasonu çok sevgili kankam Evrimciğimle dışarı çıkmayı planladık, tabi benim gribim geçer ve o da Bursa'ya gelebilirse. İşte o akşam giymeyi düşünüyorum bu etekciği :) Tam iki tane iğne kırdım dikerken. Paslanmışım dikiş konusunda :( Daha birsürü düzeltilecek/değiştirilecek parça var. Tek tek halledeceğim yaza kadar :)
Kot kumaşından yo-yo olurmu acaba dedim. Biraz kaba oldu sanki ama, oldu yine de :)

Kocaman sevgiler. Dikişli nakışlı günler efenim :)

8 yorum:

  1. ellerine sağlık bu eteği giyersen hafta sonu tekrar hastalanırsın canım:)

    YanıtlaSil
  2. hehheheh :) Doğru vallahi Özdencim. Altına tayt falan giymek lazım :) havalar da güzel olur belki :)

    YanıtlaSil
  3. Çok sevimli olmuş gerçekten şuan kaç kilosun çok nerrak ettim doğrusu fatmacım.

    YanıtlaSil
  4. perşembe tarttı doktor 74,300. Geçen yaz sonu 69u gördüm de aldım yne kilo. Kışın spor yapamadım çünkü. Ama bu yıl daha kolay olacak diye umuyorum. 10 kilo verdim mi tamamdır bu iş :) tabi birdaha geri almazsam :)

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlı olmuş.Aman dikkatli olun gelmesin o kilolar tekrar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Nedret ablacğım :) Vallahi geldi işte bir kısmı ama halletmeye çalışacağım :) Biraz daha dişimi sıkmam gerekecek :)

    YanıtlaSil
  7. süpersin fatmacım. Tebrik ederim. Azmine hayran kaldım doğrusu

    YanıtlaSil
  8. ah canım geçen yıl neler çektiğimi bir anlatsam sana. O sıcak yaz günlerinde saunaya girmemden tut da, tatilde bile 6 da uyanıp spor yapmama ve ağzıma bir gıdım tatlı koymamama kadar :( ne çilelerle yoğruldum :)))

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails