5 Ocak 2010 Salı

Mor benim rengim bu yıl :D

Ah bu mor sevdam... Lütfen geçmesin. Çünkü öyle albenili ki...


Fotoğrafta biraz pembeye yakın bi renk gibi ama, sanıyorum ışıktan. Ayakkabım bile açık bi kahverengi çıkmış. Aslında o da koyu kahve :)




5 şişle ördüm. Benim ilk 5 şiş denememdi. Ama sanırım başardım :D Hem sonunda dikiş derdi de yok. Hiç hoşlanmıyorum ördüğüm şeyleri dikmekten. Çok zahmetli bir iş :) Yani hiç bana göre değil :)

Model Burda dergisinden alındı. Klasik çiftli saç örgüsü. Umarım beğenirsiniz çünkü ben bayıldım. Bu yılki tozluk maceralarımı ve kafamdaki yeni süpsüper fikirleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Sevgiler...

3 yorum:

  1. Mürdüm rengi, benim en sevdiğim mor tonu...

    1999 kışında çok modaydı hatırlıyorum, tüm vitrinler morun tonlarıyla ışıl ışıldı... Tarihleri çok net hatırlamam aslında ama yeni nişanlanmıştım ve o yıllardan kalma mürdüm eteğim var hala dolapta (tabi olmuyor o ayrı bir konu :-D)...

    Ellerinize sağlık... Bu kadar güzel örgü örebilmeyi isterdim doğrusu, bir boyunluk başladım 10 gün oldu, hala bitmedi... :-( )

    YanıtlaSil
  2. Bence de çok marifetlisin.
    Bloguma uğrarsan sana bir hediyem olacak kabul edersen

    YanıtlaSil
  3. Kızlar güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim. Bugün yeni bi bebek patiği yaptım keçeden. Nasıl şirin oldu bi görseniz. Onunla uğraşıyordum, bakamadım hiç bloga ve 10marifete :)
    Hiii Özdencin ne hediyesi ki bu. Hemen bakıyorum bloguna. :D Ay heyecanlandım.

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails