15 Şubat 2010 Pazartesi

Yeni Headerım Hayırlı Olsun

Günlerdir blog ismimi değiştirsem mi diye düşünüyorum. Çünkü Fatma Ozen Personal çok sıradan bi başlık. Akılda kalıcı değil bence. Tek avantajı, ismen bilinirlik sağlaması. Yani adınızı unutma gibi bir ihtimalleri yok okurların. Ben yine de henüz 100 izleyiciye ulaşmamışken konunun üzerine yoğunlaşayım istedim. Malum sigarayı da çıkardıktan sonra hayatımdan kendimi daha fazla üretime verdim. :) Ama sonuç olarak Fatma Ozen Personal olarak devam etmeye karar verdim. En azından şimdilik. Çünkü özellikle ürettiğim birşey yok. Yani tek bi ilgi alanım yok. Herşeyden ufak ufak yazmaya çalışıyorum. O yüzden de şimdilik böyle kişisel kalmaya devam etsin. .com olursak birgün o zaman değiştiririm ismimi.

Bir de pasaj.com var. Oradaki ismim Kibritçi Kızın Kutusu. Bu adı çok seviyorum. Sebebi tabiiki Andersen'in o şirin masalı. Küçük kibritçi kız. İçimi burkan masallardan biridir. Dün geceden beri masalla ilgili görselleri tarıyorum. En beğendim görsel şu anda headerım olan görsel oldu. Çok şirin bi kız, aslında ayakları çıplaktı. Benim keçe patiklerimi ayağına giyince umarım biraz ısınmıştır. Bu dahiyane fikir birçok yazımdan tanıyacağınız Gökhan enişteme (Kaan bebeğin babası) ait. Sabahtan beri bunu konuştuk msnde ve öldük gülmekten ikimizde :) Ona sadece resmin üstüne Fatma Ozen Personal yazmak istediğimi söyledim. Ama kendileri o kadar yaratıcı ki, ortaya birçok header çıktı. :)



Ben içlerinden en sade olanını seçtim tabii ama bu ikimizi de kesmedi. Kibritçi kız genelde karlar içinde ve kış mevsimini çağrıştırdığı için yaza başka header kullanırız diye konuştuk.

 

Tabi bu yorumun üstüne eniştem durur mu? Durmadı hemen bir de yazlık header hazırladı :)
 
 
Yaz sıcağında soba tutuşturmak için kullanılamayacak olan kibritler mangal tutuşturmada kullanıldı. Mangalcı maganda tiplere özel olarak da bu header hazırlandı. :)

Sigara yüzünden gerilmiş olan sinirlerim sevgili eniştemin 4 çekirdekli beyni sayesinde yatıştı. Şu anda karın ağrısı derdiyle uğraşıyorum, o kadar çok güldüm ki :D

Yeni headerım için enişteme tekrar kocaman teşekkürlerimi gönderiyorum. 
Sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. Çok hoş olmuş headerın

    YanıtlaSil
  2. Beğendin mi Özdencim :) Küçük kızın ayakları en şirin kısmı :D hehhe Baktıkça gülüyorum hala :D

    YanıtlaSil
  3. Sondakinden bir tanede ben istiyorum:)) Çok güzel olmuş canım yeni headerin.Postu yolladığın zaman görmüştüm, ama tarayıcımda bir sorun var, yorumlarımı yollamıyo. Gezmek için başka, yorum yazmak için başka tarayıcı kullanıyorum:/ O yüzden kusuruma bakma, ama takibimdesin:)

    YanıtlaSil
  4. hehhehe :D canım kujum çok sağol. Yokluğunu hissetmiyorum canım. Readerda ilk senin blogunu gözden geçiriom hergün :) Sen de benim takibimdesin. Bu aralar ben de pek bişi yazamadım. Üretmekle meşgulüm. Haftaya yeni kayıt bombardımanı yaşatıcam inşallah :) Öpüyorum koccaman benim güpgüsel ilham perim :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails