8 Şubat 2010 Pazartesi

Sevdiğim iki adam var :)

İkisi de birbirinden deli. Ve ikisi de kilometrelerce uzağımda. Biri Iğdır'da, diğeri İsviçre'de. Biri can dostum güzel insan, diğeri herşeyim olmaya aday. İkisini de çok seviyorum.

İkisi de bütün deliliklerime göz yumuyor. Ve hatta şımarıklıklarıma :) Biri onu ne kadar sevdiğimi biliyor, diğeri henüz farkında değil. İkisinin benim dışımda bir ortak noktaları daha var. Iğdır. Biri orada doğmuş, diğeri şu anda asker orada.

Bu aralar hayatımdaki iki erkek işte bunlar. Biri Berhan diğeri Ersoy. Bana sorsanız onlar benim için ömür törpüsü, onlara sorsanız; ben dünyanın en büyük başbelası... Yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

Berhancığımın doğumgünü 11 Şubat. Eh malum sevgililer günü de 14 şubat. İkisi de çok soğuk iklimlerdeler şu anda. Ben de ikisi için son trend snood ördüm. Berhan artisti öyle o soğukta cıbıl cıbıl gezer biliyorum. Sesi sürekli gripli gibi geliyor. Sıcak bişiler iç ıhlamur falan diyorum. Hemen dalga konusu oluyorum tabii. Burası asker ocağı ne ıhlamuru diyor hemen ve başlıyor gülmeye :) Öteki ondan beter. Sanırsınız ki ekvatorda yaşıyor. Sürekli kısa kollu t-shirtle geziyor.  İnsanı sinir hastası eder bunlar. Laf söylemeye de gelmiyor hiç. Hazır cevaplar. Erkeğim ben bana bişi olmaz. Zaten bu snoodları boşuna ördüğümü ben de biliyorum ama. Umut dünyası işte :) Kafalarına bir saksı düşerde takarlar belki.Gelelim nasıl ördüğüme ve neye benzediğine;
38 ilmek başladım. 4 sıra yüz, 3. sırada şu şekilde dağıttım ilmekleri; *2 yüz,4 vargel* yıldızlar arasını 5 defa daha tekrarlayıp 2 yüz yaptım. Dönüş sıraları geldikleri gibi örülecek. 4 sıra olunca tekrar 4 sıra yüz ördüm. Bitene kadar böyle devam edecek. 64 cm sonra bitirdim. Katlanacak kenarlara biritleri yaptım, düğmeleri diktim ve bitti :) Nako Şenet ile ördüm. Yumuşacık ve sıcak tutar çünkü zincir ip. şimdi nasıl bağlanacağının da resmini ekleyim. Çünkü benim zeki erkeklerim bu konuda problem yaşayabilirler :)

 

 

Hepinize sımsıcak günler dilerim. Sevgiler...

12 yorum:

  1. Çok şık olmuş.Çok beğendim.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. bende çok beğendim valla . ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim kızlar :D

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş ben olsam hemen kendime de renk renk örerdim!

    YanıtlaSil
  5. :) Teşekkür ederim Aslı hanım. Vallahi bu uydurma örgü modeli fenomen oldu. Bazı arkadaşlarım benim gibi snood örüyorlar. Bazıları da hırka modeli olarak başladılar. Çok seviniyorum ben kırmızı bi ip aldım bugün. Onunla kendime öreceğim :)

    YanıtlaSil
  6. Bayıldım!!! Rewngine modeline herbirşeyine.Vallahi örgüye mi başlasam dedirtti bana,ama beceremem :) Ellerine sağlık çok çok güzel

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim kelebekciğim :) Çok kolay düz ve vargel :D çabucak da bitio en güzel kısmı o. Ben artık uzun uzun öremiyorum. Sıkılıveriyorum hemen.

    YanıtlaSil
  8. Tatlı kız, umarım bir ömür boyu sürecek mutlu bir beraberliğin olur:))Ne de güzel şeyler örermişsin sevdiklerine böyle ellerine sağlık.
    Gönderdiğin cicicik kartı aldım, hamarat kızım benim ne de uğraşmışsın, çok teşekkür ediyorum.
    Öptüm seni:)

    YanıtlaSil
  9. Ayy Banucum aldın mı ya :D Beğendin mi canım. :) Çok sevindim bak şimdi :D Öpüyorum kocaman :D

    YanıtlaSil
  10. canım çok güzel olmuş bu snood lar

    bence takarlar o kadar el emeği verdin..bir gün bile olsa takar seni mutlu ederler diye düşünüyorum..

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Canımcım çok sağol yorumun için. Berhan taktı da, Ersoyunki hala bende :) Ben takıyorum onunkini :D:D

    YanıtlaSil
  12. gerçekten sürep olmuş. elinize sağlık.
    ama şu vargeli biraz tarif etseniz? biz de deneme yapsak ;) internette video arıyorum ama bulamadm bi türlü

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails