24 Şubat 2010 Çarşamba

Küçük bir sorun...


İki yıldır atlatmaya çalıştığım ufak sorun artık beni rahatsız etmeye başlayınca, Sedacığım bir doktor randevusu ayarladı. Dün doktordaydım. Sol elimin dirsek-bilek arası sinirlerinden bir veya birkaçının felç olduğunu söyledi doktor. O an yaşadığım şoku tarif etmem mümkün değil. Yüzüm bembeyaz olup gözlerim dolunca, doktor hanım teknik terimlerini bi yana bıraktı ve erken müdahaleyle hallederiz korkma sakın diyerek moral bile verdi. Ama el-kol hareketleri yaptırırken (ve ben yapamazken) onun yüzündeki şaşkınlığı farkettim. Şimdilik bu kötü düşünceleri kafamdan siliyorum. Dün yeteri kadar mızmızlandım çünkü. Herkes beni bir bebek gibi pişpişledi. Telefonun kulağıma yapışmasına sebep olan canım kardeşim Sedoşuma, nefret etmesine rağmen benimle hastaneye gelmeyi teklif eden canım arkadaşım Sevdama, beni kendime getiren canım sevgilime (deli misin sen yahu, şurda iki tel sinirin kopmuş yaygaraya bak, milletin kolu bacağı kopuyo vır vır vır...), Demetime, Secoma, gecenin bi vakti haber alıp arayan Gülizar ablama ve sevgili eniştem Gökhana kocaman kocaman teşekkürler. Teşekkürlerin en büyüğü anneme tabiiki. Her zaman bebekmişim gibi davranır zaten ama şimdi daha fazla. Elinden gelse kımıldamamamı sağlıycak.
Ve şunu farkettim ki yanıbaşında dostları olduğu müddetçe başına gelen her türlü kötü şeyi atlatabilir insan. Yazımı fazla uzun yazamıyorum teknik sebeplerden ötürü :) En kısa zamanda tam gaz devam edeceğiz. Öpüyorum kocaman hepinizi sevgiler...

P.S: Hep birşeylere gülerken "Ay felç geçiricem gülmekten" derdim. Geçirdim :) Bi şeyi kırk kere söyleyince oluyormuş demekki :) Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Benden tavsiye :)

16 yorum:

  1. Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ben de hiç sesin soluğun çıkmıyor neler yapıyorsun diyecektim ki bu gün yazını okudum. Canını hiç sıkma teknoloji o kadar ilerlediki eminim iyi olacak. Sakın kötü düşüncelere kapılma pozitif olmaya çalış. Tekrar geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et canım. Öptüm.

    YanıtlaSil
  2. ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.TEZ ZAMANDA ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLUR İNŞALLAH.ALLAHGENÇLERİ BÜTÜN HASTALIKLARDAN KORUSUN.BENCEDE HEP GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNÜN GÜZELLİKLER DOLSUN HAYATINIZ.

    YanıtlaSil
  3. Canım bu bir anlamda carpal tunel sendromu gibi bir şey mi acaba?Nedeni neymiş ve tedavi şekli hakkında açıklayıcı bir şey yazabilir misin?
    Çok merak ettim? Öpüyorum güzel seni :)

    YanıtlaSil
  4. Demetim, ninecim ve Gülenciğim çok sağolun canlarım. Bu ara bunlarla uğraşıyorum. Bugün evdeyim. Yarın nörolog randevum var. Sanırım kesin tanıyı nörolog koyacak. Doktor teknik birçok terim söyledi Gülenciğim ama kesin değil. Bi makinaya girmem gerekiyomuş. Felç olan sinirlerin bulunabilmesi için. Böyle yazınca çok korkunç geldi şimdi gözüme ama korkmuyorum artık. Demetin de dediği gibi teknoloji sağolsun :) Bir de hepsi birbirinden iyi ve güzel siz sevgili arkadaşlarım :) İstesem de moralim bozuk kalamıyor :) Gelişmeleri yazıcam en yakın zamanda. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum güzellerim.

    YanıtlaSil
  5. canım çok geçmiş olsun, madem bir şeyi kırk kere söyleyince oluyormuş o zaman aklına kötü birşey getirme. Her zaman pembe pembe düşün. Bak benden 3 tane kitle aldılar ben önemsemedim ama çevrem karalar bağladı. Sonuçta temiz çıktı. Gülen yüzün hiç solmasın, iyi haberlerini bekliyorum, kısa zamanda vereceksin bize canım.

    YanıtlaSil
  6. Özdencim çok sağol. Aklıma kötü şeyler getirmiyorum. Malum evrendeki iyi enerji iyilikleri çekermiş :) Hep iyi şeyler düşünüyorum ben de :) Sana da çok geçmiş olsun. Sen güçlü bir insansın. Ve iyiki benim arkadaşımsın :) En kısa zamanda iyi haberleri vericem, eminim bundan. Öpüyorum seni en büyüğünden :)

    YanıtlaSil
  7. fatma'cığım çok geçmiş olsun.
    eminim tedaviyle eski sağlığına kavuşursun.bu arada kendini çok yormamaya bak ve hep olumlu düşün.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler güzel kelebekim :) öyle yapmaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun güzel kız.Nazar değmiştir sana.Kolayca hallolur inşallah. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Sağol ablacığım :)Güzel dileklerinizle geçmiş kadar oldu. Sevgiler bizden :)

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim Emel hanım :)

    YanıtlaSil
  12. çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsin zanım Rabbim şifa versin

    YanıtlaSil
  13. Fatmacım naber, nasıl oldun? Sanırım dönmedim doktordan. Merakta bırakma iyi haberlerini bekliyorum. Müsait ve iyi olunca haberdar et.
    Öptüm canım..

    YanıtlaSil
  14. Canım yeni görüyorum yazını ,çok çok geçmiş olsun.Fakat unutma ki moral çok önemli ,herşey de olduğu gibi.Sakın kötü şeyler düşünme ,en kısa zamanda güzel güzel haberlerini alacağımızı düşünüyorum ,kocaman sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  15. Bugün nörologdan geldim. Eletromiyografi yapılacak. Doktor görsel olarak radyal sinir zedelenmesi teşhisi koydu. Düşük el ateli denen bişeyin içinde şu anda elim. Şükrediyorum ki sol elimde ve ben sağlağım, yoksa yazı yazamazdım :)Bu güzel desteklerinize yanıt da veremezdim. Çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım. Moralim oldukça yüksek. Elimi tekrar kullanabilicem en yakın zamanda. İnanıyorum. Tekrar teşekkür ederim. Hepinizi kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails