8 Şubat 2010 Pazartesi

Çok şükür yazıyorum :)

O kadar uzun bi süre oldu ki, tam 9 gündür yazmıyorum hiçbirşey. Boş boş oturduğumdan değil tabii ama pek de yoğun çalıştığım söylenemez. Şimdi hemen kısaca bi flashback yapalım geçenhaftaya.
Pazartesi günü ip, kağıt vs. almak için gittiğim Mudanya'dan, cuma geceyarısı 1 de döndüm. :) Sebebi tabiiki Kaan beyefendi. O tatlı süt kokusundan ayrılmak inanın çok zor. Öpmeye kıyamadığım için kokluyorum sadece. Artık tüm taklitleri layığıyla yerine getiriyor. Canı istediği zaman (Genelde ilgi çekmek istediğinde) babasından öğrendiği ıkınmayı (affet enişte :)) ve "Hadii" kelimesini gözlerimizin içine baka baka tüm sevimliliğiyle söylüyor. Tabi biz de zevkten dört köşe onu izliyoruz. :)
 
:) Ikınıyo işte burda deli maymun :)

E bi de erkek çocuğu malum hemen pipiyi öğrenmiş. Nerde pipi diyoruz hemen gösteriyor. İnşallah bi kız çocuğum olur. Bakın neler neler öğreticem ben ona o zaman :)

 
Pipisini de tanıyo artık :)

Velhasıl pazartesiden cumaya bir haftam Kaan'la oynayarak geçti. O kadar yorucuydu ki dün saat 14.30 da uyandım. :) Tabi ki bişiler yapmaya fırsat bulamadığımı düşünüyorsunuzdur. Ama yanıldınız. Kaan gibi bi canavarla uğraşırken bile aklımın yarısı craft işlerindeydi :) Ne yaptığımı bir sonraki kayıtta okuyabilirsiniz :D Güzel bir hafta geçirmeniz temennisiyle...

2 yorum:

  1. :) Fatoş sen alemsin valla ya.. Koptumm.
    Gökhan

    YanıtlaSil
  2. ahhahahha yalan mı enişte ya :) Kimden öğrendi bu çocuk ıkınmayı :) ay öldüm gülmekten :) Nasıl şirin ama şuna bak ya. Iıııııııııııııııııııııııı

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails