26 Temmuz 2011 Salı

Lanet! 30 oldum :)


Size nasıl olacak bilmiyorum. Ama benimki tam olarak şöyle oldu. Bi kurbağa gibi sorunsuz tasasız yüzerken derede, birden DOİNGGGG!!! diye bir ses ve evet işte burdayım. Ta-taaam! Im 30!

Kusursuz hayatımın sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Her nekadar saçlarıma beyazlar düşmüş olsada 29'um diyebilmek insana kendini şimdikinden daha iyi hissettiriyormuş. Bugün lanet yataktan çıkmayışımın, düngeceden telefonu kapatışımın ve o saçma doğumgünü kutlamasından yırtışımın sebebi hep bu 30 şeysi.

Çok merak ediyorum tanrı biz kadınları nasıl bir ruh hali içerisinde yarattı. Hatta bazen gerçekten o kaburgadan yaratılmış olabileceğimizi bile düşünüyorum. Zira bu bütün absürd hallerimizi açıklardı; "Heey üstüme gelme, ben buyum, kemikten yaratıldım", "Sorun sende değil bende, üzgünüm ama senin kaburga kemiğinden yaratıldım", "Başım ağrıyor, off lütfen Osman, senin kemiğinden yapıldım iğrençsin"

Bu saçma sapan ruh halimi, aptal 30 klişesine bağlamak istemem ama, riskli yaşım 30 du hep hayallerimde. ( Kırmızı alarm yaşım 37) Ucundan bir kariyer ve son derece karizmatik, kültürlü ve çirkin erkek arkadaş (bu kriterlere yakışıklıyı eklemek, peri anneye inanmak gibi birşey olurdu) . VOİLA! Hepsi bukadardı.

Gelelim 25 Temmuz 2011 Zaiyat raporuna:
- 2 hafta önce saçma bi kaprisle işimden ayrıldım. Pişman değilim ama hala bu işte iyiyim dediğim birşey yok.(Hahahah tek birşey hariç :) evet evet kesinlikle o)
- Erkek arkadaş denemelerim ve seçimlerim berbat. Yeni nesil erkeklere ne oldu anlamıyorum. Kız gibi kaprisliler. Sanırım bizim testesteron seviyemiz arttıkça onlar östrojen bombasına maruz kaldılar. Yürütemiyorum, beceremiyorum ve bugün itibarıyle umudu kestim.

Bugün yataktan çıkamamamın sebebi de bu işte. Hedefler tutmadı. Kocaman bi cari açık var. Tayyip bey ne yapar diye düşünüyorum şu anda. Tabiiki halkı uyutmaya çalışır; "Cari açık teğet geçti, o kadar da açık yok canım" diyerek. Yani yapmam gereken şey son derece basit!

Arıza çıkaran hücreler size sesleniyorum ey ahalim! Panik yok, işler yetişir. 37 yaşa daha 7 sene var. Relax! Başınıza gelen her neyse teğet geçti allahın izniyle. Hem 30 yaş paniği de neymiş. Biz heryaşı severiz, yaşlandığımızdan ötürü.

P.S. Biraz daha iyiyim galiba. Bir de Tayyip sevmem diyorum. Ne alakası var! Cehalet mutluluktur. Öpüldünüz.

2 yorum:

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails